Pølsevogn

Udlejning af pølsevogn

Leder I efter simpel og lækker mad, som kan være et sjovt indslag til jeres næste fest? Har I overvejet at overraske jeres gæster med en af Danmarks delikatesser? Hvorfor ikke benytte jer af vores udlejning af pølsevogn, som er både nemt og overskueligt – og så er det hele Danmarks kæledægge.

Alt tilbehør indgår i udlejning af pølsevogn

Lej en pølsevogn hos os, og få alle lækkerierne og tilbehøret med i prisen. Vi tilbyder en gennemført pølsevogn, hvor alle de velkendte klassikere vil være til stede. Derfor kan du selvfølgelig både sætte tænderne i en ristet med det hele, eller en fransk hotdog. I vil selv få muligheden for at stå bag disken og servere jeres mesterværker til gæsterne. Det vil helt sikkert blive en succes.

Natmad eller frokost?

Skal I bruge pølsevognen til natmad eller frokost? I bestemmer selv tidspunktet. Vi har nemlig udlejning af pølsevogn til alle slags tidspunkter på dagen.

Pølsevogn – Danmarks kæledægge

Pølsen er kendt for at være hele Danmarks kæledægge, og derfor er det også egnet til alle slags fester og arrangementer. Udlejning af pølsevogn er blandt andet perfekt til studenterfester og firmafester, men også til diverse events som for eksempel sportsarrangementer.

God stemning

Der er bare noget helt specielt ved en pølsevogn. Ved at leje en pølsevogn hos os, kan I få den gode stemning fra pølsevognen hjem til jeres arrangement. Vi garanterer glade gæster og mætte maver.

Leje af pølsevogn

Ønsker I at leje vores pølsevogn, så kontakt os allerede i dag via kontaktformularen. Det er også muligt at kontakte os per telefon eller e-mail. Vi står klar til at hjælpe jer med jeres forespørgsler.

Her kan I læse mere om vores specialopgaver.

Vi har lovpligtig forsikring og er godkendt af: