Leje af festtelt

Skal I bruge et festtelt? Så kan I med fordel benytte jer af vores leje af festtelt. Uanset hvilket arrangement I skal holde, så har vi teltudlejning til jer. Vi har nemlig et stort udvalg og vi bygger både standardtelte og telte efter jeres ønsker. Det betyder, at I altid kan leje et festtelt hos os.

Teltudlejning i alle størrelser

Vores telte findes i forskellige bredder og derfor kan vi tilpasse vores festtelte lige efter jeres ønsker og behov.

Leje af festtelt kan fås i følgende størrelser: 3, 4, 6, 9, 10 eller 12 meters bredde, hvor hvert fag er 3 meter. Derfor kan vi bygge så mange 3 meter fag på, som I ønsker.

Skal du bruge lys til teltet, kan du læse mere om belysningsmulighederne her.

Teltudlejning - telt 3m

3m telte bruges mange gange som enten indgangstelt, garderobe eller udstillingstelte til div. messer. Vi bygger dem naturligvis efter Jeres ønsker; så det passer til Jeres arrangement.

4m telte bruges ofte som indgangsparti, ekstra garderobe eller som lille salgssted til byfesten. Vi bygger det naturligvis så det passer til Jeres behov og ønsker.

Teltudlejning - telt 6m

6m telte er den mest alm. størrelse til fx havefesten, konfirmationen eller brylluppet. Vi har mange ekstra ting som fx innerlinning og panoramatag til teltene.

9m telte er perfekt til den store have- eller firmafest. Vi bygger dem lige så lange, som I ønsker. Teltet er den perfekte størrelse til firmafesten med fx temapynt.

10m telte er til den store firmafest eller den lokale byfest. Her får du lidt ekstra plads til både dansegulv, bespisning og baropbygning.

12m telte er til den store firmafest eller den lokale byfest. Her får du lidt ekstra plads til både dansegulv, bespisning og baropbygning.

Vi bygger køkkentelte efter Jeres behov. Det kan være til bryllup, festival, byfester eller andet, hvor der ikke i forvejen er køkkenfaciliteter.

Teltudlejning - Bryllupstelt 6m

Vi laver selvfølgeligt også teltet til Jeres helt store dag. Opbygget med innerlinning, lysekroner, gulvtæppe, indgangsparti m.m. Vi laver teltet lige efter Jeres ønsker og drømme.

Skal teltet lige have lidt ekstra. Så har vi også panoramagavle, panoramatagstykker og vinduespartier. Vi bygger også flotte terrasser, dansegulve og meget mere.

Salgstelt Teltudlejning

Madboder, tombola, billetsalg eller kræmmermarked. Salgstelte kan bruges til alt muligt. Salgstelte kan bygges i den størrelse, I ønsker – med det indhold som er nødvendigt til netop Jeres arrangement.

Festtelte i høj kvalitet

Det er vigtigt for os at tilbyde det bedste til vores kunder og derfor tilbyder vi kun festtelte i høj kvalitet. Vi sørger også for, at de telte som vi udlejer, er pæne, vedligeholdt og uden skrammer.

Leje af festtelt og festpakker

Udover leje af festtelt, er det også muligt at leje hele festpakker. Dette inkluderer alt fra gulv og innerlinning til borde og stole. Skal I bruge lys til teltet, kan I læse mere om belysningsmulighederne her.

Kontakt os i dag

I kan kontakte os gennem vores kontaktformular på hjemmesiden. Det er også muligt at kontakte os per telefon eller e-mail. Vi står klar til at hjælpe og rådgive jer!

Andre har også lejet