Telt

Leje af festtelt

Skal I bruge et festtelt? Så kan I med fordel benytte jer af vores leje af festtelt. Uanset hvilket arrangement I skal holde, så har vi teltudlejning til jer. Vi har nemlig et stort udvalg og vi bygger både standardtelte og telte efter jeres ønsker. Det betyder, at I altid kan leje et festtelt hos os, der passer til jeres behov.

Teltudlejning i alle størrelser
Vores telte findes i forskellige bredder, og derfor kan vi tilpasse vores festtelte lige efter jeres ønsker og behov.

Leje af festtelt kan fås i følgende størrelser: 3, 4, 6, 9, 10 eller 12 meters bredde, hvor hvert fag er 3 meter. Derfor kan vi bygge så mange 3 meter fag på, som I ønsker.

Skal du bruge lys til teltet, kan du læse mere om belysningsmulighederne her.

3 Meter telt

3m telte bruges mange gange som enten indgangstelt, garderobe eller udstillingstelte til diverse messer. Vi bygger dem naturligvis efter jeres ønsker, så det passer til jeres arrangement.

4 Meter telt

4m telte bruges ofte som indgangsparti, ekstra garderobe eller som lille salgssted til byfesten. Vi bygger det naturligvis så det passer til jeres behov og ønsker.

6 Meter telt

6m telte er den mest alm. størrelse til fx havefesten, konfirmationen eller brylluppet. Vi har mange ekstra ting som fx innerlinning og panoramatag til teltene.

9 meter telt

9m telte er perfekt til den store have- eller firmafest. Vi bygger dem lige så lange, som I ønsker. Teltet er den perfekte størrelse til firmafesten med fx temapynt.

10 Meter telt

10m telte er til den store firmafest eller den lokale byfest. Her får du lidt ekstra plads til både dansegulv, bespisning og baropbygning. 

12 Meter telt

12m telte er til den store firmafest eller den lokale byfest. Her får du lidt ekstra plads til både dansegulv, bespisning og baropbygning.

Køkkentelt

Vi bygger køkkentelte efter jeres behov. Det kan være til bryllup, festival, byfester eller andet, hvor der ikke i forvejen er køkkenfaciliteter.

Bryllupstelt

Vi laver selvfølgelig også teltet til jeres helt store dag. Opbygget med innerlinning, lysekroner, gulvtæppe, indgangsparti med mere. Vi laver teltet lige efter jeres ønsker og drømme.

Ekstra til teltet

Skal teltet lige have lidt ekstra. Så har vi også panoramagavle, panoramatagstykker og vinduespartier. Vi bygger også flotte terrasser, dansegulve og meget mere.

Salgstelte

Madboder, tombola, billetsalg eller kræmmermarked. Salgstelte kan bruges til alt muligt. Salgstelte kan bygges i den størrelse I ønsker, med det indhold som er nødvendigt til netop jeres arrangement.