Street food

Lej en madvogn med lækker street food

Street food er et madkoncept, som bliver mere og mere populært blandt danskere. Konceptet dækker over mad, som sælges spiseklar af sælgere på gaden, oftest fra en madvogn eller madbil.

Hvis I leder efter noget lækker, hurtig mad til jeres arrangement eller fest, så skal I leje en madvogn med streetfood hos JP Udlejning! Vi er ikke fastlåst på bestemte løsninger, men sammensætter en løsning ud fra de behov og ønsker, I måtte have.

Vi leverer alle former for street food fra vores madvogn

Hvilken type mad er I i humør til? Vi kan levere langt de fleste typer og genrer af street food, så I får lige præcis den mad, som passer bedst til jeres fest eller arrangement. I kunne for eksempel prøve vores:

  • Lækre sliders, som er små mini burgere
  • Fish n’ chips, en klassiker for både børn og voksne
  • Varme pitabrød m. kebab og tilbehør
  • Delikate hotdogs, en rigtig dansk klassiker

Er I sultne efter noget andet? Så tag og ring eller skriv til os, og lad os høre, hvad I leder efter. I kan i høj grad bestemme, hvilken type street food jeres lejede madvogn skal indeholde!

Lej en madvogn til små og store arrangementer

Uanset hvilket arrangement, det drejer sig om, kan vi sørge for lidt lækkert street food. I JP Udlejning har vi erfaring med at leje vores madvogn med street food ud til alt fra fødselsdage til store firmaarrangementer.

Vi udlejer også vores madvogn til både festivaller og byfester, som ofte kræver høj kvalitet, erfaring og et køligt hoved, når der er lang kø ved vognen.

Street food i madtelt

Hvis I gerne vil have leveret street food til jeres fest, men ikke synes, at en madvogn vil passe ind i arrangementet, tilbyder vi også at servere maden fra et madtelt i stedet. Hvorvidt I vil leje vores madvogn eller madtelt kommer helt an på, hvad jeres behov er.

Kontakt os i dag

Interesseret i at leje en madvogn med street food? Eller har I spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe med jeres fest? Så kontakt os gennem vores kontaktformular på hjemmesiden. Det er også muligt at kontakte os per telefon eller e-mail – vi står klar til at hjælpe og rådgive jer!

Vi har lovpligtig forsikring og er godkendt af: