Humørmaskiner

Leje af Humørmaskiner

Gør dit arrangement mere festligt med vores store udvalg af humørmaskiner. 

Hvad med en boksebold, sparkemaskine eller en kraftprøve til åbent hus-arrangementet, i sportsklubben, til en 30-års fødselsdag hvor man skal konkurrere mod gutterne, eller eventuelt stående som ekstra indtægt til byfesten? 

Bamsekranen er altid et hit blandt småbørn. Spændingen i at fange den rigtige bamse slår aldrig fejl. Perfekt til børnearrangementer såsom byfester, OpenByNights, festivaller, børnefødselsdage og legeland.

Vores maskiner er altid flotte og farverige med lydeffekter, så de virker indbydende.

Crasylight

Crasylight er et vildt sjovt spil, hvor man konkurrerer mod hinanden 1 mod 1 i reaktion og hurtighed. Lamperne på bordet lyser, og man får dem til at slukke ved at røre ved dem. Vær hurtigere end din konkurrent, og vind titlen som den hurtigste.

Bamsekran

Bamsekraner er altid populære. Specielt til familiedage, byfester, festivaller eller i legelandet. Lej den som den er, eller køb bamser med hos os. Vi har altid masser af flotte og farverige bamser. Vores bamsekraner er indstillet til, at man spiller til man vinder for 20 kr. Vi laver også gerne deleaftaler til byfester eller andre arrangementer.

Skisimulator, enkel eller dobbelt

Drop skiferien i år, og hop på denne skisimulator i stedet for! Den er meget underholdende, og du kan på ingen tid være medvirkende i vinter-OL! Den er populær i alle aldre og kan bruges til de fleste arrangementer.

Bilsimulator

Kør om kap med sidemanden! Topunderholdning, der er populær alle steder! Underholdende, spændende og vækker konkurrencegenerne hos brugeren!

Fodboldsparker

Træn dine score talenter! Eller rettere dine fodbold-scorespark. Det kan du gøre ved at leje denne fodboldsparker maskine. God til de fleste arrangementer, og især god til det mandlige publikum. 

Elektronisk kraftprøve

Den elektroniske kraftprøve er en lidt tunet udgave af den gammeldags kraftprøve med klokke, som vi kender den. Der er digital score, så den er dejlig nem at bruge i konkurrencesammenhæng. Den bliver ofte udlejet til firmamesser, åbent hus og ved andre lejligheder, hvor der er brug for en let konkurrence, hvor alle kan være med. Den er også helt eminent på markedspladser og andre store events.

Boksebold

Boksebolde bliver man aldrig for gammel til. Altid populær til både firmaarrangementer, byfester, runde fødselsdage og messer, hvor man eventuelt kan slå om prisen. Vi har både boksebolde til freeplay, møntindkast og seddelindkast, og de fleste kan man selvfølgelig kombinere. Vi har også boksebolde der kan udløse en præmie, ved fx 3 ens highscore med mere. Vi opstiller også boksebolde på diverse natklubber, diskoteker med videre, som en deleaftale.