Rodeotyr

Leje af rodeotyr

Dig mod tiden: Kæmp for at blive længst tid på en af vores mange rodeoaktiviteter.
Kæmp mod den sure rodeotyr, den sjove rodeogris; Ramasjanggrisen, det uhyggelige rodeogræskar til halloween, rodeobolden til sportsstævner eller rodeorensdyret til julearrangementet. Eller hvad med en rodeo surf-simulator til beachfesten eller en rodeo snowboard-simulator til vinterarrangementet?

Hos os har du ikke kun muligheden for at leje en rodeotyr, en rodeogris eller andet. Hos os har du muligheden for at få en totaloplevelse ved at leje et komplet rodeosetup med fx lyd, lys og røgmaskine.

Rodeotyr

Sæt gang i festen og lej en rodeotyr hos os. Det vil med garanti blive en populær aktivitet, uanset om du skal arrangere en privatfest, polterabend eller byfest. Det er sjov underholdning for de gæster, som vælger at udfordre rodeotyren, og det er mindst lige så sjovt for tilskuerne.

Rodeogris

Hold fast på grisen, inden den stikker af! Hvorfor vælge den traditionelle tyr, når du kan vælge en gris? Den er sjov til landbrugsfesten, dyreskuet, byfesten, temafesten, eller andre sjove festligheder! Børnene kender den fra Ramasjang.

Rodeokamel

Klæd dig på med dit bedste kamel rytter out-fit, og du er klar til en udfordrende rodeotur! Hvor længe kan du blive i sydens sol, inden du bliver kastet tilbage i de danske omgivelser? Tag kampen op mod vores kamelrodeo! Vælg kamelen hvis du har en tema fest, vil være anderledes, eller bare syntes den ser sjov ud!

Rodeohest

Hoooold fast!!
Hvem kan sidde fast længst tid? Hvorfor altid vælge den klassiske tyr? Rodeohesten bliver et hit til din næste fest! Vi har et stort udvalg til rodeoturen! Og denne bliver med garanti et stort hit! Perfekt til en temafest, fx Westernaften, sommerfest på rideskolen eller lignende. 

Rodeofodbold

Fodboldkamp på en alternativ måde! Tag kampen op mod fodbolden, hvor de 2 eneste spillere på banen er dig og bolden – mod hinanden! Lej denne fodbold til din temafest, eller til hvilken som helst anden festlig stund. Den er sjov, og anderledes end den traditionelle rodeotyr! 

Rodeogræskar

Tag udfordringen op mod et græskar! Lej dette græskar, og lad dine gæster få en sjov udfordring. Den virker som den klassiske rodeotyr, men denne er bare anderledes og sjovere! Så hvis du vil tiltrække opmærksomhed, og have god underholdning, samt (u)hyggelige stunder, så lej dette skræmmende græskarhoved!

Rodeorensdyr

Har du lyst til at invitere Rudolf til din næste fest? Her har du muligheden for at leje rodeorensdyret til julefrokosten, festen, temafesten med mere. Det bliver med garanti en sjov aften med rodeorensdyret som gæst. 

Rodeodildo

Vil du virkelig skabe opmærksomhed, så se lige her! Denne form for rodeo, vil helt sikkert skabe grin og sjove stunder! Tøseaftener, manddomsprøver, polterabends, skæg og ballade!

Rodeosnowboard

Du behøver ikke pakke kufferten, for at komme til at stå på snowboard!
Ryk skiferien ud i baghaven, rundt om hjørnet eller hvor du har lyst til at stå på snowboard! Denne aktivitet er sjov, udfordrer din balance, og vækker dine konkurencegener! Helt sikkert et hit, der imponerer! Lej den til festen, byfesten, markeder med mere.

Rodeosurfboard

Hvorfor vente på det perfekte surfvejr, når du kan leje et surfboard? Dette surfboard er sjov underholdning, udfordrer din balance og træner dine lattermuskler. Dette er et hit til sommerfesten, gadefesten, fødselsdagsfesten eller ethvert andet festligt arrangement!

Mini rodeotyr

Rodeotyren til de helt små. Skal de små også kunne prøve tyren? Så lej denne rodeotyr. Tyren giver en stille og rolig tur, og stopper selv når man falder af. Passer til børn mellem 3 til 5 år.

Kontakt os for mere information

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen på denne side, hvis I har spørgsmål til udlejning af vores rodeotyr eller nogle af vores andre rodeodyr. I kan også kontakte os per telefon og e-mail. Vi glæder os til at høre fra jer og vender tilbage på jeres henvendelse hurtigst muligt!

Hvem kan tæmme tyren?

Hvem kan holde længst og hvem kan tæmme tyren? Det er altid det, som er mest spændende og nervepirrende. Uanset hvem der vinder, bringer denne aktivitet altid et smil frem på gæsternes læber. Reglerne er enkle, det gælder om at kunne sidde længst i sadlen, mens rodeotyren roterer hurtigere og hurtigere. Der følger selvfølgelig en sikkerhedspude med, som deltagerne vil lande på, når de engang ryger af rodeotyren.

Opgrader fra rodeotyr til rodeosæt

Det er muligt at leje et komplet rodeosæt til jeres rodeotyr. Det inkluderer lys, lyd og røgmaskine. Disse ekstra effekter vil helt klart skabe en fantastisk stemning og sætte skub i festlighederne.

Fra rodeotyr til temafest

Hvis I vil gå ”All in”, så hold en temafest, som passer til jeres rodeotyr! I kan eventuelt lade jer inspirere af cowboytema eller country fester. Det passer utroligt godt til rodeotyren, og samtidig er det også sjovt med western udklædning og musik. Perfekt til fx byfester eller sjove firmaarrangementer!

Et sjovt indslag

En rodeotyr fungerer perfekt, som et sjovt indslag til fester. Hvis I gerne vil give jeres gæster en sjov oplevelse, så lej en rodeotyr! Vi har også andre dyr, såsom en rodeogris, som I kan læse mere om her.

Vi har lovpligtig forsikring og er godkendt af: