Byfester

Byfester er små og mellem store byers store årsbegivenhed.

Det er her, man samles til hygge med naboer, venner og kollegaer. Det er det arrangement på året, hvor man som ‘fraflytter’ vender hjem for at deltage i traditioner og snakke minder – og ’tilflyttere’ møder byen og bliver integreret i nye bekendtskaber.

Byfesterne er også den begivenhed, hvor man som familie kan have nogle hyggelige dage; Her er plads til at børn kan have det sjovt, mens mor og far observerer og nyder idyllen.

JP Udlejning er Jeres professionelle samarbejdspartner til Jeres byfest.

Uanset om det er de mindre opgaver; såsom at leje slushice-, popcorn- eller candyflosmaskiner – de mellemstore opgaver; som leje af hoppeborge, telte, borde/stole og musikudstyr – eller de store opgaver; såsom komplette arrangementer.

Vi har mange års erfaring indenfor byfestarrangementer.

Vi er et stærkt alternativ til tivolier, hvor vi kan tilbyde små, mellemstore og kæmpe legelandskoncepter med hoppeborge, slides, tarzanbaner, rodeofun, klatrevægge, waterballs, superjumper, madvogne, salgsvogne og meget mere.

Vores koncepter bygger på en kombination af sikre aktiviteter, professionelt personale og billige løsninger, som giver både vores samarbejdspartnere, forældre og børn en trykhed.

En byfest er basseret på byens befolkning og bestemt børnefamilierne. Vores byfest koncept giver familierne en billiger alternativ, som af erfaring viser, at familierne bliver længere på pladsen og bruger pladsens økonomiske tilbud i stedet for tivoliets.

 

Vi har lovpligtig forsikring og er godkendt af

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, kan du skrive til os via formularen herunder.

Andre har også lejet