Professionel samarbejdspartner til afholdelse af byfester

Byfester er årsbegivenhederne for både små og mellemstore byer. De skaber en sjov og fed atmosfære i byen, men kræver også meget planlægning og administration. Hvis I har brug for en professionel samarbejdspartner til at afholde jeres byfest, så står vi i JP Udlejning klar til at hjælpe.

En byfest for hele familien

Det er til de lokale byfester og festivaler, at man samles til hygge med naboer, venner og kollegaer. Det er det arrangement på året, hvor man som ‘fraflytter’ vender hjem for at deltage i traditioner og mindes de gode gamle dage – og hvor man som ’tilflytter’ rigtigt møder byen og bliver integreret i nye bekendtskaber.

Byfesterne er også den begivenhed, hvor man som familie kan have nogle hyggelige dage sammen; For der er plads til at børn kan have det sjovt, mens mor og far ser på og nyder idyllen og atmosfæren.

JP Udlejning løser de små og store opgaver

Med vores mange års erfaringen inden for festudlejnings branchen, kan vi løse alle slags opgaver. Uanset om det er drejer sig om:

  • Mindre opgaver, såsom udlejning af pølsevogn-, popcorn- eller candyflossmaskiner
  • Mellemstore opgaver, såsom leje af hoppeborge, leje af festtelte, borde/stole og musikudstyr
  • Store opgaver, såsom afholdelse af komplette arrangementer og festivaler

Så er vi i JP Udlejning klar til at løfte opgaven og sørge for en sjov og hyggelig byfest!

Mange års erfaring indenfor byfester

Vi er et stærkt alternativ til tivolier, hvor vi kan tilbyde små, mellemstore og kæmpe legelandskoncepter med hoppeborge, slides, tarzanbaner, rodeo, klatrevægge, waterballs, superjumper, madvogne, salgsvogne og meget, meget mere. Vi har noget for enhver smag!

Vores koncepter bygger på en kombination af sikre aktiviteter, professionelt personale og billige løsninger, som gør både vores samarbejdspartnere, forældre og børn trygge.

Vi holder liv i byfesten

En byfest lever og dør på baggrund af byens befolkning – og specifikt børnefamilierne har en stor betydning. Vores byfest-koncept giver familierne et billiger alternativ til det klassiske tivoli, som vores erfaring viser betyder, at familierne bliver længere på pladsen og bruger pladsens økonomiske tilbud i stedet for tivoliets.

Vi har lovpligtig forsikring og er godkendt af:

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, kan du skrive til os via formularen herunder.

Andre har også lejet