Hoppeborg

Leje af hoppeborg

Herunder kan I se vores brede sortiment af hoppeborge til leje. Vi har små og store hoppeborge til både drenge og piger, og til alle fester og højtider. Vi har såmænd også hoppeborge, hvor der er plads til voksne.

Cirkus hoppeborg

En hoppeborg med cirkus-tema. Hoppeborgen har høje sider og god plads til at børnene kan hoppe rundt, lege og have det sjovt i mange timer.
En klassiker som børnene elsker.

Western hoppeborg

En hoppeborg med western-tema. Der er høje sider og god plads til at børnene rigtig kan hoppe rundt, lege og have sjov i mange timer her.
En vinder alle steder, hvor der er børn som gæster.

Big challEnge

Vores aktivitetsbane med mange forhindringer, gør stor lykke for alle børn. Der er mulighed for både at kravle, hoppe og rutsje i en og samme forlystelse. Med Big Challenge sikrer du sjov i mange timer til alle arrangementer.  

Tiger hoppeborg

Hvis du vil ses på en markedsplads, til en byfest, i kvarteret, eller hvad anledningen kan være, så skal du have fat i denne tigerhoppeborg!
Den er høj og virkelig et blikfang. En sikker vinder blandt det yngre publikum. Den er stor og med høje sider, så børnene trygt kan lege, hoppe og have sjov her i mange timer.

Tarzanbanen

Tarzanbanen er den ultimative forhindringsbane som både børn og voksne kan få mange timer til at gå med. Et uforglemmeligt hit som er velegnet i alle sammenhænge, hvor sjov er på dagsordenen.

Minifarmer pop-up

En sød lille hoppeborg med farmer tema.
Den har pop-up effekter med dyr og landbrugsmaskiner.
Populær blandt både piger og drenge, og er derfor ideel til de fleste arrangementer. 

Kaktus hoppeborg

Denne hoppeborg er rigtig flot og inspirerer til masser af lege. Du kan både rutsje og hoppe i den, og den er perfekt til fx cowboy- eller westernfesten,  eller til firmafesten med western tema. 

Jule hoppeborg

Denne hoppeborg er rigtig god til jeres julesammenkomst, og en dejlig aktivitet for børnene. Lav lidt adspredelse til den traditionelle julefest, juleafslutning, firmafest, byfest og julearrangement i cityforeningen, og lej denne hoppeborg. Den er rigtig flot og malet i friske farver. 

Jungle Slide

Super sjov og underholdende aktivitetsbane for det yngre publikum.
Man kravler op i den ene side, og rutsjer ned på den anden side!
Her er underholdning i flere timer! Den frembringer sjov og glæde hos alle!

Pop-up hoppepude

Denne anderledes hoppepude fanger blikket og interessen hos alle!
Med de forskellige højder på pop-up’erne, er der udfordringer til både børn og voksne. Pop-up puderne giver anledning til mange forskellige lege, fx fangeleg, gemmeleg, og hvad børn ellers finder på. Her er til mange timers underholdning.

Hello Kitty hoppeborg

Skal der holdes pigefødselsdag? Så er denne Hello Kitty hoppeborg et must på gæstelisten. Pigerne elsker den! Den er lille og sød, og danner en hule. Her er til mange timers leg, og den er en ren vinder i alle pigehjerter!
Den er overdækket, og holder derfor den første støvregn ude.

Halloween hoppeborg

Hoppeborg i flot halloweentema. Denne hoppeborg er uundværlig når I samler børnene til årets hallowenfest. Rigtig god underholdning til mange timer for både store og små børn. 

Gravko hoppeborg

Her er en aktivitetsbane, der især vækker interesse blandt drenge!
Den sejeste bane, som er både sjov, spændende og anderledes end de andre baner! Kæmp dig igennem kegler og vejskilte under skovlen på gravkoen. Den bringer glæde og sjov på sin vej!

Giraf hoppeborg

Hvis du vil ses på en markedsplads, til en byfest, i kvarteret, eller hvad end lejligheden er, så skal du have fat i denne girafhoppeborg! Den er høj, og er virkelig et blikfang. En sikker vinder blandt det yngre publikum.
Den er stor og med høje sider, så børnene trygt kan lege, hoppe og have sjov her i mange timer!

Fodbold hoppeborg

En klassisk hoppeborg med fodboldtema. Her er god plads til leg, sjov og ballade for det yngre publikum. Med høje sider, så børnene trygt kan hoppe rundt. Kan bruges til de fleste arrangementer. 

Farmer hoppeborg

En klassisk hoppeborg med farmertema. Her er god plads til leg, sjov og ballade for det yngre publikum. Med høje sider, så børnene trygt kan hoppe rundt. Kan bruges til de fleste arrangementer. 

Farmer forhindringsbane

Tag en tur på bondegårdsbesøg. Dette er med garanti den sjoveste form for bondegårdsbesøg, som dine børn kommer til at opleve! På denne aktivitetsbane møder børnene både dyr og landmænd på deres vej!
Den stimulerer til børnenes frie fantasi, og de kan lege her i flere timer!

Cirkus Dome

Denne helt specielle hoppeborg, er populær hos børn i alle aldre.
Den kan bruges som almindelig hoppeaktivitet, men stimulerer også børnene til at lege, finde på opvisninger, lave underholdning og shows for andre. Lad enten børnene selv finde på noget, eller vær behjælpelig med fx konkurrencer, eller andre aktiviteter som kræver en scene! En rigtig god ide til børnefødselsdagen, skolelejr/tur med mere. Den kræver 2 blæsere. en til selve den oppustelige del, og en som er tilsluttet i toppen og holder “Domen” oppustet som en ballon.

Ko hoppeborg

En sjov hoppeborg med ko-tema. Her er god plads til leg, sjov og ballade for alle børn. Hoppeborgen har høje sider, så børnene trygt kan hoppe rundt. Kan bruges til de fleste arrangementer. 

Lille farmer

En flot hoppeborg med farmertema, til det yngre publikum. Her er garanti for leg, sjov og ballade i mange timer. Med høje sider, så de yngre børn trygt kan hoppe rundt. Kan bruges til de fleste arrangementer. 

Disko Dome

Med Disko Dome er der lagt op til fest og farver i flere timer. Her får du både mulighed for at hoppe, danse og høre musik, som du selv bestemmer. Kan bruges til børn i alle aldre, der med garanti vil få en fantastisk fest. 

Cirkus slide

Med Cirkus Slide er der underholdning for børn i alle aldre. De kan løbe op af trappen, og glide, rulle, rutsje ned af rutsjebanen. Cirkus Slide kan bruges til de fleste arrangementer. 

Kæmpe jungle slide

Vores kæmpe Jungle Slide garanterer sjov, fest og ballade for børn i alle aldre. Børnene løber op af trappen, og skal derefter glide, rulle eller rutsje ned af rutsjebanen. Kæmpe Jungle Slide kan bruges til de fleste arrangementer. 

Blaze hoppeborg

Skal der holdes drengefødselsdag? Så er denne hoppeborg med biltema et must på gæstelisten. Drengene vil elske den! Her er til mange timers leg, og den er en ren vinder i alle drengehjerter!

Minions hoppeborg

Den meget populære hoppeborg med Minions er en vinder, når der skal være sjov, fest og ballade. Hoppeborgen har høje sider, så den er sikker for børn i alle aldre. Minions hoppeborg kan bruges til alle typer arrangementer, og bruges blandt andet til børnefødselsdage. 

Fodbold forhindringsbane

Vores fodbold forhindringsbane kan sætte gang i sportsfesten, afslutningsfesten eller en hvilken som helst anden fest, hvor man gerne vil glæde børn i alle aldre. Forhindringsbanen giver både mulighed for at klatre, hoppe og rutsje. Med fodbold forhindringsbanen er der sjov, fest og underholdning i mange timer.

Cirkus aktivitets hoppeborg

Denne helt unikke cirkus aktivitets hoppeborg, er populær hos børn i alle aldre. Det er den ultimative forhindringsbane, som både børn og voksne kan få mange timer til at gå med. Et uforglemmeligt hit som er velegnet i alle sammenhænge, hvor sjov er på dagsordenen.

Gurli gris

Gurli Gris hoppeborg er en oppustelig legeplads til børn, der er inspireret af den populære tegnefilmsserie “Gurli Gris”. Hoppeborgen har typisk et sjovt og farverigt design med Gurli Gris og hendes venner, som børnene kan genkende fra serien. Børn kan hoppe rundt på den oppustelige platform og have det sjovt, mens de samtidig udvikler deres motoriske færdigheder og får motion. Gurli Gris hoppeborgen er velegnet til udendørs brug i haven, i parken eller til børnefester.

Dino

Dino hoppeborg med rustjebane er en oppustelig attraktion, der er designet til at give børn en sjov og spændende oplevelse. Hoppeborgen har en stor dino-tema struktur, der er farverig og levende, og som er perfekt til børnefester og arrangementer. En dino hoppeborg med rustjebane er en fantastisk tilføjelse til ethvert børnevenligt arrangement og vil med sikkerhed give børnene en uforglemmelig og sjov oplevelse.

Paw Patrol

Paw Patrol hoppeborg er en oppustelig attraktion, der er designet til børn og inspireret af den populære animerede tv-serie Paw Patrol. En Paw Patrol hoppeborg er en sjov og sikker måde at underholde børn på ethvert arrangement. Med de farverige dekorationer, sjove aktiviteter og sikkerhedsfunktioner vil børnene elske at lege og hoppe rundt i denne hoppeborg.

Zone

En Zone hoppeborg er en oppustelig hoppeborg, der er designet til at give børnene en sjov og spændende oplevelse. Hoppeborgen har et farverigt og iøjnefaldende tema, der gør den til en fantastisk tilføjelse til ethvert børnevenligt arrangement eller fest. Derudover har hoppeborgen også nogle sjove og spændende aktiviteter, som børnene kan nyde, såsom små klatrevægge eller rutsjebaner.

Cirkus tema

En lille hoppeborg med cirkus tema er en oppustelig hoppeborg, der er perfekt til mindre børnefester og arrangementer. Hoppeborgen er dekoreret med et farverigt cirkus tema, der gør den både sjov og iøjnefaldende. En lille hoppeborg med cirkus tema er en fantastisk måde at underholde mindre børn på ethvert arrangement. Med dens farverige cirkus tema, små aktiviteter og sikkerhedsfunktioner vil børnene elske at hoppe og lege i denne hoppeborg.

Farmer tema

En lille hoppeborg med farmer tema er en oppustelig hoppeborg, der er designet til mindre børn og perfekt til landlige eller agrare arrangementer. Hoppeborgen er dekoreret med et bondegårds- eller farmer tema, der gør den både sjov og indbydende. Med dens farverige farmer tema, små aktiviteter og sikkerhedsfunktioner vil børnene elske at hoppe og lege i denne hoppeborg.

Få yderligere information om vores udlejning af hoppeborge

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på telefon 23 46 85 55 eller skrive til os på mail udlejning@jpudlejning.dk.

Mange timers sjov underholdning

Når man benytter sig af vores hoppeborg udlejning, er én ting sikkert. I får mange timers god underholdning til børnene. De vil elske at hoppe rundt dagen lang på de oppustelige hoppeborge.

Leje af en Minions hoppeborg

Hvad ville en rigtig børne-fest være uden, at de små børn kunne hoppe sammen i en hoppeborg stylet efter de populære gule Minions? Vi tilbyder netop disse Minions hoppeborge, som er virkelig populære, blandt andet til børnefødselsdage.

Leje af en Tiger hoppeborg

… Og hvad ville festen være uden en Tiger hoppeborg til prinserne? Det er altid en sikker vinder, når der skal holdes fødselsdage og fester.

Flere muligheder

Vi tilbyder mere end 25 forskellige muligheder for leje af vores hoppeborge. Derfor er I altid sikret en løsning hos os, som passer præcis til jeres behov. Vi har alt fra Tarzan Banen og Big Challenge, til Kæmpe Jungle Slide og Cirkus Hoppeborg.

Tips til leje af hoppeborg

Selvom en hoppeborg ikke er en farlig aktivitet, er det en god idé at have en opsynsmand, som holder øje med børnene. Man kan eventuelt skiftes til at have denne opgave.

Vi har lovpligtig forsikring og er godkendt af: