Top 5

Få inspiration til jeres næste arrangement

Vores mest populære aktiviteter

JP Udlejning har flere års erfaring med komplette legelandskoncepter, og kan levere alt fra hoppeborge, oppustelige rutsjebaner, aktivitetsbaner, rodeofun, sumodragter, fodboldbaner, klatrevægge og meget mere. Nogle af vores mest populære aktiviteter har vi samlet her, så I kan blive inspireret til hvilken aktivitet I skal have til jeres næste arrangement. 

Hos JP Udlejning har vi et stort udvalg af hoppeborge. Vi har både små og store hoppeborge, oppustelige rutsjebaner og større aktivitetsbaner, med mulighed for både at kravle, hoppe og rutsje i en og samme forlystelse. 

Vores hoppeborge kan bruges til alle fester, højtider og andre arrangementer, og garanterer leg, sjov og underholdning i mange timer, for både store og små. 

Kæmp for at blive længst tid på en af vores mange rodeoaktiviteter. Det er dig mod tiden – hvor længe kan du holde? Vi har rodeotyre til både store og små, og kan garantere sjov og underholdning i mange timer, til alle slags arrangementer. 

Hos JP Udlejning har du ikke kun mulighed for at leje en rodeotyr. Hos os kan du leje en totaloplevelse, ved at leje et komplet rodeosetup, med både lyd, lys og røgmaskine. 

Mega bordfodbold – også kaldet human football, er en sjov aktivitet der garanterer mange timers underholdning, for både deltagere og publikum. 

Sweeper er en super aktivitet, til mange events. Vi styrer farten og retningen af de 2 bjælker, resten er op til dig. Kan bruges af op til 6 personer af gangen. 

Vores 8 meter høje klatrevæg skaber både sjov og konkurrence i mange timer. Den kan som den eneste i Danmark, udvides med 4 stk. high jumper.