Arrangementer

Legeland

JP Udlejning har flere års erfaring med komplette legelandskoncepter. Hvad enten det drejer sig om legeland til indendørs, udendørs, små arrangementer, store arrangementer, kæmpe messearrangementer, festivalarrangementer eller lignende, er vi jeres professionelle samarbejdspartner.

Sammensat efter jeres behov

Et legeland er baseret på vores aktiviteter, og indeholder hoppeborge, slides, tarzanbaner, rodeofun, sumodragter, fodboldbaner og meget mere.

Vores legeland er et stærkt alternativ til tivolier og faste legeland.

Vi sammensætter efter jeres behov i hele Danmark, hvad enten det er til udlejning, stadeplads eller i samarbejde med jer.

Et legeland kan bruges alle steder

Vores udendørs legeland kan bruges til fx festivaller, byfester, ringridninger, sportsaktiviteter eller lignende, hvor man ønsker et sikkert og trygt tilbud til børn og unge.

Vi arrangerer indendørs legeland over hele Danmark, hvor vi samarbejder med lokale idrætshaller, idrætsforeninger, støtteforeninger og lignende omkring komplette legelandskoncepter.

Vi kan fylde både enkle haller, dobbelthaller, komplette idrætscentre og messecentre med aktiviteter til sjov i flere dage.

Ganske enkelt er vores koncept et mobilt legeland, som gør det nemmere for jer at aktivere børn og unge.

Vi har lovpligtig forsikring og er godkendt af: