Borde og stole

Stor eller lille fest? Så har vi borde og stole til jeres arrangement. Hvad enten det er som praktisk ekstra stol til festen, stå borde til konferencen eller for et romantisk helheds indtryk til brylluppet så kan vi hjælpe. Vi har flere slags muligheder for at hjælp lige præcis jeres behov

Den hvide cafe stol er en plast stol som er meget populær til alle slags arrangementer. Let at stable og rengøre

Den polstrede stol er af høj kvalitet. Passer godt til arrangementer hvor man sidder i længere tid eller hvor der bare er behov/ønske om en lidt bedre stol

Banguet stolen er til lidt mere luksus. Både kvaliteten og udseende på stolen er til de kræsne. Meget brugt til konfirmationer, bryllupper eller andre store mærkedage.

Hvis man drømmer om det store romantiske lyse bryllup, er vores banguet stol med hvidt stof overtræk et sikkert valg. Fantastisk flot romantisk stol som bare skaber den rigtige stemning til festen.

Uanset hvilket arrangement, fest eller begivenhed så er vores 6 mands plast borde altid populære. Kan bruges både til bespisning, afsætning, buffet eller som salgs borde.

Ønskes der runde borde kan vi også hjælpe med det. Vores runde 8mands plastborde er populær hvis det skal være lidt mere eksklusiv til fx bryllup, mærkedage, firma festen eller konferencer.

Høj cafe bord kan bruges til alle arrangementer. Stående buffet, receptioner mm. Nemme at opstille, flytte og rengøre.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andre har også lejet