Teltudlejning

Uanset hvilket arrangement I skal holde, har vi teltudlejning til Jer. Vi bygger både standardtelte og telte efter Jeres ønsker. Så hvadenten I skal holde konfirmation eller fødselsdag i haven, den store firmafest, det smukke bryllup i skoven, sælge mad fra et salgstelt, lave mad i et køkkentelt, holde byfest eller bruge telte til koncerterne, så har vi løsningen til Jer.

Teltudlejning i alle størrelser

Vores telte er i 3, 4, 6, 9, 10 eller 12m bredde, og hvert fag er 3m; Så kan vi bygge så mange 3m fag på, som kunden ønsker.

Skal du bruge lys til teltet, kan du læse mere om belysningsmulighederne her.

Teltudlejning - telt 3m

3m telte bruges mange gange som enten indgangstelt, garderobe eller udstillingstelte til div. messer. Vi bygger dem naturligvis efter Jeres ønsker; så det passer til Jeres arrangement.

4m telte bruges ofte som indgangsparti, ekstra garderobe eller som lille salgssted til byfesten. Vi bygger det naturligvis så det passer til Jeres behov og ønsker.

Teltudlejning - telt 6m

6m telte er den mest alm. størrelse til fx havefesten, konfirmationen eller brylluppet. Vi har mange ekstra ting som fx innerlinning og panoramatag til teltene.

9m telte er perfekt til den store have- eller firmafest. Vi bygger dem lige så lange, som I ønsker. Teltet er den perfekte størrelse til firmafesten med fx temapynt.

10m telte er til den store firmafest eller den lokale byfest. Her får du lidt ekstra plads til både dansegulv, bespisning og baropbygning.

12m telte er til den store firmafest eller den lokale byfest. Her får du lidt ekstra plads til både dansegulv, bespisning og baropbygning.

Vi bygger køkkentelte efter Jeres behov. Det kan være til bryllup, festival, byfester eller andet, hvor der ikke i forvejen er køkkenfaciliteter.

Teltudlejning - Bryllupstelt 6m

Vi laver selvfølgeligt også teltet til Jeres helt store dag. Opbygget med innerlinning, lysekroner, gulvtæppe, indgangsparti m.m. Vi laver teltet lige efter Jeres ønsker og drømme.

Skal teltet lige have lidt ekstra. Så har vi også panoramagavle, panoramatagstykker og vinduespartier. Vi bygger også flotte terrasser, dansegulve og meget mere.

Salgstelt Teltudlejning

Madboder, tombola, billetsalg eller kræmmermarked. Salgstelte kan bruges til alt muligt. Salgstelte kan bygges i den størrelse, I ønsker – med det indhold som er nødvendigt til netop Jeres arrangement.

Andre har også lejet